figfan Napisano 7 Kwietnia 2008 Share Napisano 7 Kwietnia 2008 VERLIDEN-PRZEBUDOWANY ...WYDRAZONA WEWNETRZA CZESC MASKI I WSTAWIONA GŁÓWKA.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 7 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2008 i jeszcze jedna fotka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 7 Kwietnia 2008 Share Napisano 7 Kwietnia 2008 Co za słodziak Mój ulubiony okres! Skala jak mnieman dużawa. Nie było do kompletu 16ki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 7 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2008 a była ale jej nie wykorzystałem...w zestawie był jeszcze m -16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 7 Kwietnia 2008 Share Napisano 7 Kwietnia 2008 No właście o broni pisałem. Bardzo fajowo go pomalowałeś, świetnie wyglądają szybki w masce. Chyba kolor pokrowca saperki mie jest haj hitla ale i tak mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 7 Kwietnia 2008 Share Napisano 7 Kwietnia 2008 Jest to najbardziej realistyczna figurka jaką dotychczas widziałam. Wielkie gratulacje, naprawdę super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 7 Kwietnia 2008 Share Napisano 7 Kwietnia 2008 Zgodze się z adize Mi przypomina kombinezon za S.T.A.L.K.E.R'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi