Rabbit666 Napisano 28 Kwietnia 2020 Share Napisano 28 Kwietnia 2020 (edytowane) Cześć, od dawna w szafie zalega mi model Scanii R620. Kupiona jak byłem jeszcze bardzo młody i z małym doświadczeniem (co widać po malowaniu), wtedy pokonała mnie stopniem trudności. Dzisiaj sklejam prawie same auta. Szkoda mi, żeby leżała kolejny długi okres w szafie skoro nieszczególnie ciągnie mnie do ciężarówek. Stąd też pomysł na wymianę na jakieś auto cywilne (najchętniej coś spoza fabryki Revella), ewentualnie samolot pasażerskie 1/144. Jeśli by chciał kupić, to z ceną też możemy się dogadać. Wypraski i części złożone może nie prezentują się szczególnie dobrze, ale nie są pouszkadzane. Białe wypraski są psiknięte albo podkładem, albo białym sprajem (nie pamiętam dokładnie po upływie chyba ponad 10 lat ), kilka części pomalowanych z pędzla Pactrami, na szybie przedniej pomalowanaly pasek emalią przezroczystą revella, rama psikana sprayami i klejona CA. Szyba przednia ma lekkie rysy do spolerowania. Model jest w 99% kompletny, jedyne czego może mu brakować to wycieraczki. Kawałek jednej jest w pudełku, nie przypatrywałem się czy druga jest w wypraskach w całości. Całość farby do zmycia, ale używałem łagodnej chemii. Kalki są, chromy są. Kompletne, niepopękane oszklenie. Instrukcję muszę mieć w innym mieście, także niestety nie dodam do zestawu (jednak się znalazła w w pudełku). Także bez problemu można całość złożyć i nie szukać części na rynku. Jeśli ktoś jest zainteresowany wymianą lub kupnem to możemy spróbować się dogadać na priv Pozdrawiam Edytowane 28 Kwietnia 2020 przez Rabbit666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 28 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2020 (edytowane) Edytowane 28 Kwietnia 2020 przez Rabbit666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi