dinsdeyl Napisano 3 Czerwca 2020 Share Napisano 3 Czerwca 2020 Czołem modelarze! Pragniemy was zaprosić na XIX edycję naszej łambinowickiej imprezy, która odbędzie się w dniach 6-8 XI 2020 Wiemy jednocześnie jakie mamy teraz czasy i również jak wy czekamy co przyniesie nam niedaleka przyszłość, jednak działamy cały czas aby tak jak gdyby nigdy nic . Zdajemy sobie oczywiście sprawę i będziemy szykować się na różne scenariusze - na razie mamy plan A, tj. wszystko normalnie . Będzie również II edycja Harpaganów - czyli śmiałkowie będą kleić ten sam model i mają na to 4 godziny. Model już wybraliśmy, ale nie dowiecie się szybko co to jest. Miejscem imprezy będzie ponownie Wierzbie k. Łambinowic ZAPRASZAMY PS. Wiem, że w tym samym terminie ogłosił się konkurs w Katowicach, nie będę wchodził w dyskusję "kto był pierwszy kto ważniejszy", ani tym bardziej nie mam zamiaru dyskredytować czyjejś inicjatywy. Modelarze sami wybiorą gdzie chcą pojechać, my dołożymy starań aby w Łambinowicach/Wierzbiu czuli się jak w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dinsdeyl Napisano 27 Września 2020 Autor Share Napisano 27 Września 2020 Z racji niesprzyjających warunków cowidowych i powracających obostrzeń jesteśmy zmuszeni odwołać tegoroczną edycję. Do końca wierzyliśmy że się uda, ale jednak musieliśmy podjąć taką decyzję. Mamy nadzieję zobaczyć się za rok na kolejnej edycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 7 Września 2021 Share Napisano 7 Września 2021 Jakieś wieści na ten rok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi