martinello Napisano 8 Czerwca 2020 Share Napisano 8 Czerwca 2020 (edytowane) Witam Oprócz iluśtam modeli shermanów mam też troszkę "części zapasowych" - u mnie leżą w pudłach bez przydziału, a może komuś się przydadzą... Gdyby ktoś był czymś zainteresowany - możliwe negocjacje lub wymiana na coś potrzebnego mnie. Polecam też moje inne ogłoszenia w dziale "sprzedam" - cena za przesyłkę jest jedna A'propos ceny przesyłki - preferuję paczkomat inpostu - koszt wg ich cennika 1. Model M4A3 - hybryda modeli ASUKA i Tamiya. SPRZEDANE 2. Zestaw bali drewnianych i zapór przeciwczołgowych - były jako dodatek do modelu asuka 35-030. Producentem detali jest tamiya. Nieruszone w folii - cena 10 zł + przesyłka 3. Figurki: A, B - Brytyjczyk z Afryki A siedzący, B stojący. Z zestawu MiniArtu C - Brytyjczyk z modeli Tasca / Asuka - mam 3 sztuki D - Amerykanin z modeli Tasca / Asuka - mam 3 sztuki Cena za jedną figurkę - 5 zł + przesyłka WAŻNE - proszę o kontakt na maila marcinbb2@interia.pl C.D.N. Edytowane 12 Czerwca 2020 przez martinello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 9 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2020 (edytowane) zapory z pozycji 2 - 10 zł + przesyłka Edytowane 13 Czerwca 2020 przez martinello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 12 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2020 4. Podkład Miga "Tracks Primer A.MIG-2007". Nowy, nie używany - 15 zł plus przesyłka. Oczywiście kupując kilka rzeczy przesyłkę liczę raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiekB Napisano 12 Czerwca 2020 Share Napisano 12 Czerwca 2020 Sherman priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 12 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2020 (edytowane) 5. Gąsienice gumowe z modeli Tasca / Asuka do "krótkich" shermanów - M4, M4A1, M4A2, M4A3. - SPRZEDANE Edytowane 26 Czerwca 2020 przez martinello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 24 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2020 (edytowane) 6. Gąsienice WE210 z modelu TAKOM. Kompletna, nieruszona ramka plus 4 zapasowe ogniwa luzem. Cena - 20 zł plus koszt przesyłki 7. Dwa komplety gąsienic Modelkasten - kompletne w firmowych woreczkach. Cena - 80 zł/ komplet + koszt wysyłki 7A) T48 (w pudełku po zestawie T62) 7B) Wzór T54E1 Edytowane 25 Czerwca 2020 przez martinello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 24 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2020 8.) "Zestaw ratunkowy" do modelu "Italeri 6483 American Medium tank M4A2 Wet Sherman" Firma Italeri wypuszczając ten model wyprodukowała "Frankensteina" z błędną tylną ścianką wanny (pochodzącą od M4A3) oraz nie najładniejszymi pokrywami nadsilnikowymi. Dlatego proponuję elementy prawidłowe dla M4A2 z modeli dragona - tylna ścianka z tłumikiem oraz pokrywy nadsilnikowe (osłony wlewów paliwa też wchodzą w skład zestawu - nie ma ich na zdjęciu). Potrezbny będzie pilnik i szpachla żeby to dopasować do kadłuba Italeri - ale myślę, że warto. Cena 5 zł / komplet (mam takie 4) lub jako bezpłatny dodatek do dowolnego przedmiotu z tego topiku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 25 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2020 Przecena na gąsienice - pozycje 5, 6, 7 - ceny zmieniłem przy opisie przedmiotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 27 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2020 Prezentowane przedmioty do kupienia również na allegro lokalnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi