elefantes Napisano 18 Kwietnia 2008 Share Napisano 18 Kwietnia 2008 Model robi wrażenie!!! Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 18 Kwietnia 2008 Share Napisano 18 Kwietnia 2008 Fajny model Ladna maska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redline Napisano 18 Kwietnia 2008 Share Napisano 18 Kwietnia 2008 Fajny model Ladna maska Kristo po co drugie konto załorzyłes? nudzi ci sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek D Napisano 18 Kwietnia 2008 Share Napisano 18 Kwietnia 2008 Koksik znów szaleje... Za model Piękne wykonanie. w skali od 1 do 10 to będzie jakieś Psi-Omega plus jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 18 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2008 Dzięki panowie za pozytywne komentarze - ale to dopiero początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 18 Kwietnia 2008 Share Napisano 18 Kwietnia 2008 "czerwony diabeł" tak to tylko można nazwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 18 Kwietnia 2008 Share Napisano 18 Kwietnia 2008 Dzięki panowie za pozytywne komentarze - ale to dopiero początek To ja już się boję co będzie teraz jak koksik zrobi bodykit z prawdziwego zdarzenia to ja kończę z tym interesem Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 21 Listopada 2008 Share Napisano 21 Listopada 2008 .... nie no Koksik750 ... wymiatasz... takich cacek jeszcze nie widziałem... szacun Pozdro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 21 Listopada 2008 Share Napisano 21 Listopada 2008 temat był pół roku temu. nabijasz posty czy co?koksik750 juz bardziej szczesliwy po twojej wypowiedzi nie bedzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 21 Listopada 2008 Share Napisano 21 Listopada 2008 koksik750 juz bardziej szczesliwy po twojej wypowiedzi nie bedzie.... Taka sama jak inne, więc o co ci chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 21 Listopada 2008 Share Napisano 21 Listopada 2008 temat był pół roku temu. nabijasz posty czy co?koksik750 juz bardziej szczesliwy po twojej wypowiedzi nie bedzie.... Czy to, że temat był założony ponad pół roku temu, a ostatni post w kwietniu ma oznaczać, że nowo zarejestrowani uzytkownicy nie mają prawa skomentować modelu innego użytkownika forum?? Taka dygresja Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 21 Listopada 2008 Autor Share Napisano 21 Listopada 2008 Taaaaa, dajcie chłopakowi spokój. Jest nowy, ma prawo komentować wszystkie, a nie tylko nowe posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 22 Listopada 2008 Share Napisano 22 Listopada 2008 Koksik przecież bronimy kolegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 22 Listopada 2008 Autor Share Napisano 22 Listopada 2008 Przecie wiem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 22 Listopada 2008 Share Napisano 22 Listopada 2008 Widocznie przez porę nie wyczułem żartu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drak Napisano 22 Listopada 2008 Share Napisano 22 Listopada 2008 piekny model i genialny lakier tylko brakuje jednej rzeczy... przydalby sie wash i wtedy model bylby jeszcze lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 22 Listopada 2008 Autor Share Napisano 22 Listopada 2008 O jaki wash ci chodzi Drak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 22 Listopada 2008 Share Napisano 22 Listopada 2008 Pewnie chodzi mu o linie podziału... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 22 Listopada 2008 Autor Share Napisano 22 Listopada 2008 W sumie linii podziału nie robiłem....ale w najnowszym projekcie są....aż sam się sobie dziwię....ale z resztą wkrótce sami zobaczycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi