Ironkamil Napisano 9 Lipca 2020 Share Napisano 9 Lipca 2020 Cześć! Już sam nie pamiętam kiedy tu coś ostatnio wrzucałem... Mam nadzieję się reaktywować na forum, bo jakoś grupy na fejsie to nie jest to... (brzmię jak oldboy ) Dobra tyle narzekania... Model który prezentuje to Abrams M1A1 z revella, sam model już prawie dwudziestoletni (wypraski) jednak jego budowa nie sprawiła mi jakiś większych przykrości. Już się naczytałem w internecie, że nie jest to najkoszerniejszy model jeśli chodzi o poprawność wersji, ale cóż dostałem go od kolegi (stwierdził, że jak ma mu się w piwnicy kurzyć...), to stwierdziłem, że po pierwsze to nie jest mój konik więc skleję i poćwiczę brzydzenie. Model ma przedstawiać abramsa z wojny w Zatoce Perskiej, okolice 1991roku. Malowany Farbami: Mr.Color, Tamyia , Vallejo, Mig Brzydzenie: Produkty Miga No to miłego oglądania i dzięki za uwagę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 13 Lipca 2020 Share Napisano 13 Lipca 2020 Ogólnie model mi się podoba jednakże uważam, że anteny są za grube i za długie. A do kosza na wieży mógłbyś jeszcze gratów jakiś wrzucić bo za pusto wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi