Gość Napisano 21 Kwietnia 2008 Share Napisano 21 Kwietnia 2008 Mam w zwyczaju wchodzić do różnych sklepów zabawkowych. Czasem leżą tam zapomniane przez ludzi i czas modele za przysłowiowe "psie pieniądze". Dziś zajrzałem do sklepu zabawkowego Pinokio.Oprócz Spita XVI (1:48 Academy 50 zeta!!!) leżały tam proste modele STAR WARS.Ponieważ strasznie podoba mi się X-wing kupiłem właśnie ten model za jakieś 20 zł.Straszne maleństwo(jakieś 10 cm długości), w dodatku do składania.Nie spodziewałem się zbyt wiele.Po otwarciu pudełka byłem mile zaskoczony. Pomimo ilości części (jakieś 15) zestaw zawiera pilota , ma przeźroczystą kabinę i osobną jednostkę R2D2!Malowanie średnie dlatego przedstawiam go już po washu. Oto i mój X-wing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 21 Kwietnia 2008 Share Napisano 21 Kwietnia 2008 Hej witam, czy ten model to z zestawu revella -pocket easy kit czy jakos tak?, widze ze w sumie to calkiem niezle sa i w miare tanie. Mozna by sobie jakas mala scenka zrobic, tym bardziej ze podobno maja wypuscic LAAT (to ten co jak wyglada Mi-24 z nowej trylogii). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Kwietnia 2008 Share Napisano 22 Kwietnia 2008 Tak , to dokładnie ten. Sam zamierzam sprawić sobie ze trzy i troszkę TIE do tego...mają Interceptora i TIE Adv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 22 Kwietnia 2008 Share Napisano 22 Kwietnia 2008 Czytalem ze na jesien maja wypuscic LAAT, najpierw jako pocket, a potem normalny easy kit, juz czekam bo mam maly pomysl na scenke LAAT i ARC-170. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi