Skocz do zawartości

(S) okręty i blaszki w skali 1/400

Cypis

Rekomendowane odpowiedzi

Mam do sprzedania modele okrętów w skali 1/400 :
Heller Zerstorer Z31 1942 oraz Torpedoboot T23 , w cenie 40 złotych każdy oraz Mirage U-571 w cenie 20 złotych.

Sprzedaję również blaszki do niemieckich okrętów w skali 1/400 firmy White Ensign Models :
zestaw PE4001relingi cena 60 złotych , PE4006 zestaw działek plot cena 40 złotych , PE4012 drzwi wodoszczelne i bulaje 20 złotych , PE4013 kołowroty lin 20 złotych.

Do ceny modeli należy doliczyć koszty przesyłki .

IMG_20200402_182027.jpg

IMG_20200402_182037_1.jpg

IMG_20200416_152142.jpg

IMG_20200713_141227.jpg

IMG_20200713_141408_1.jpg

Edytowane przez Cypis

Witam

Za blaszki PE4012 i PE4013 pieniądze wpłaciłem w poniedziałek na podane konto i dopiero w piątek  podobno została nadana przesyłka dla mnie. Dane do wysyłki podałem , aby blaszki wysłać Inpostem. Do dziś nie otrzymałem żadnego powiadomienia z Inpostu o nadaniu przesyłki dla mnie.  Natomiast znajomy zwrócił mi uwagę , że ten sam sprzedawca sprzedał na forum PWM  te same blaszki komuś innemu? Proszę o wyjaśnienie o co chodzi?

Doberman , pozostaje mi tylko przeprosić Ciebie ....... za Inpost . Paczka wysłana w piątek , ale z paczkomatu odebrana dopiero dzisiaj .

Koledze możesz powiedzieć , że czasami tak się zdarza , że ktoś ma dwa i więcej modeli do sprzedania i sprzedaje je w róznych miejscach i różnym ludziom

Poza tym proszę nie wprowadzaj innych w błąd , pieniądze wpłaciłeś w środę 10.09 ,a nie w poniedziałek 07.09, więc u mnie na koncie były dopiero w czwartek , dane do wysyłki podałeś w środę o 17:54 . Więc delikatnie mówiąc mijasz się z prawdą  o poniedziałkowej wpłacie . 

Czasami warto zwrócić się do kogoś bezpośrednio , a nie robić aferę i pisać nieprawdę !

Bez tytułu.jpg

Bez tytułu2.jpg

Tak zgadza się mój błąd wpłaciłem w  środę,  a w poniedziałek  sotterowi u którego też na tym forum kupowałem coś i jak sprawdzałem kiedy wpłacałem wyskoczyła mi na telefonie poniedziałkowa wpłata dla niego.  Ja żadnych przeprosin nie chciałem, a tym bardziej za Inpost.   Prosiłem tylko o wyjaśnienie i dostałem.  Nie pisałem na pocztę , bo chciałem odpowiedź od ręki, a  nie odpowiedź na pocztę za kilka dni. To ja pomyliłem użytkowników, ale teraz się wyjaśniło, że był na wyjeżdzie i dlatego nie odpisywał.  

Jak tylko dojdzie dam znać.

Pozdrawiam

Blaszki dziś dotarły. Bardzo dziękuję!   

Rozwalił mnie na maxa rozmiar elementów na blaszcze  z oknami:kopara:. Jak to wyciąć, a co dopiero przykleić.

Szkoda, że nie wiedziałem że jest więcej blaszek z oknami do sprzedania?. Mam trzy przeDsmarki do obdarowania nimi- Spee , Scheer oraz Lutzow.  Na razie są gołe jak święty turecki, pocięte i po przedłużane  itd.

Jeszcze raz dziękuję

Pozdrawiam

Piotr

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.