Cypis Napisano 6 Września 2020 Share Napisano 6 Września 2020 (edytowane) Mam do sprzedania modele okrętów w skali 1/400 : Heller Zerstorer Z31 1942 oraz Torpedoboot T23 , w cenie 40 złotych każdy oraz Mirage U-571 w cenie 20 złotych. Sprzedaję również blaszki do niemieckich okrętów w skali 1/400 firmy White Ensign Models : zestaw PE4001relingi cena 60 złotych , PE4006 zestaw działek plot cena 40 złotych , PE4012 drzwi wodoszczelne i bulaje 20 złotych , PE4013 kołowroty lin 20 złotych. Do ceny modeli należy doliczyć koszty przesyłki . Edytowane 6 Września 2020 przez Cypis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doberman Napisano 7 Września 2020 Share Napisano 7 Września 2020 Witam Poproszę PE4012 drzwi wodoszczelne i bulaje 20 złotych , PE4013 kołowroty lin 20 złotych. Poproszę dane do wpłaty na PW. Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 10 Września 2020 Autor Share Napisano 10 Września 2020 Blaszki PE4012 i PE4013 sprzedane, reszta jest dostępna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doberman Napisano 14 Września 2020 Share Napisano 14 Września 2020 Witam Za blaszki PE4012 i PE4013 pieniądze wpłaciłem w poniedziałek na podane konto i dopiero w piątek podobno została nadana przesyłka dla mnie. Dane do wysyłki podałem , aby blaszki wysłać Inpostem. Do dziś nie otrzymałem żadnego powiadomienia z Inpostu o nadaniu przesyłki dla mnie. Natomiast znajomy zwrócił mi uwagę , że ten sam sprzedawca sprzedał na forum PWM te same blaszki komuś innemu? Proszę o wyjaśnienie o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 14 Września 2020 Autor Share Napisano 14 Września 2020 Doberman , pozostaje mi tylko przeprosić Ciebie ....... za Inpost . Paczka wysłana w piątek , ale z paczkomatu odebrana dopiero dzisiaj . Koledze możesz powiedzieć , że czasami tak się zdarza , że ktoś ma dwa i więcej modeli do sprzedania i sprzedaje je w róznych miejscach i różnym ludziom Poza tym proszę nie wprowadzaj innych w błąd , pieniądze wpłaciłeś w środę 10.09 ,a nie w poniedziałek 07.09, więc u mnie na koncie były dopiero w czwartek , dane do wysyłki podałeś w środę o 17:54 . Więc delikatnie mówiąc mijasz się z prawdą o poniedziałkowej wpłacie . Czasami warto zwrócić się do kogoś bezpośrednio , a nie robić aferę i pisać nieprawdę ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doberman Napisano 14 Września 2020 Share Napisano 14 Września 2020 Tak zgadza się mój błąd wpłaciłem w środę, a w poniedziałek sotterowi u którego też na tym forum kupowałem coś i jak sprawdzałem kiedy wpłacałem wyskoczyła mi na telefonie poniedziałkowa wpłata dla niego. Ja żadnych przeprosin nie chciałem, a tym bardziej za Inpost. Prosiłem tylko o wyjaśnienie i dostałem. Nie pisałem na pocztę , bo chciałem odpowiedź od ręki, a nie odpowiedź na pocztę za kilka dni. To ja pomyliłem użytkowników, ale teraz się wyjaśniło, że był na wyjeżdzie i dlatego nie odpisywał. Jak tylko dojdzie dam znać. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doberman Napisano 15 Września 2020 Share Napisano 15 Września 2020 Blaszki dziś dotarły. Bardzo dziękuję! Rozwalił mnie na maxa rozmiar elementów na blaszcze z oknami. Jak to wyciąć, a co dopiero przykleić. Szkoda, że nie wiedziałem że jest więcej blaszek z oknami do sprzedania. Mam trzy przeDsmarki do obdarowania nimi- Spee , Scheer oraz Lutzow. Na razie są gołe jak święty turecki, pocięte i po przedłużane itd. Jeszcze raz dziękuję Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi