kabatmix Napisano 18 Października 2020 Napisano 18 Października 2020 Witam! Mam na sprzedaż kompresor wykonany i użytkowany przeze mnie, widoczny na zdjęciach. -kompresor z lodówki marki EDA -zbiornik 6 litrów z zaworem spustowym wody -presostat ustawiony na wyłączenie około 6bar (ponowne uruchomienie w okolicy 4bar) -zawór zwrotny z odprężnikiem (zrzucający ciśnienie między kompresorem a butlą) -zawór bezpieczeństwa 8bar -reduktor ciśnienia dodaję szybkozłączkę wraz z redukcją 1/4 na 1/8 (pasuje do przewodów od aerografów tzw pseudoiwat) -manometr wskazujący ciśnienie w butli -filtr powietrza stożkowy przy kompresorze Kompresor używany, sprawny, uruchamia się bez problemów przy ciśnieniu w butli. Cena: 300zł Preferowany odbiór osobisty: Kielce Mam w zapasie jeszcze kilka butli i kompresorków więc będą kolejne Więcej zdjęć lub filmiki z pracy mogę wysłać zainteresowanym. LINK DO ZDJĘĆ: https://photos.app.goo.gl/hcgBQxfnnmTWcLsQ6
kabatmix Napisano 27 Października 2020 Autor Napisano 27 Października 2020 Sprzedany, temat do zamknięia.
Rekomendowane odpowiedzi