kabatmix Napisano 18 Października 2020 Share Napisano 18 Października 2020 Witam! Mam na sprzedaż kompresor wykonany i użytkowany przeze mnie, widoczny na zdjęciach. -kompresor z lodówki marki EDA -zbiornik 6 litrów z zaworem spustowym wody -presostat ustawiony na wyłączenie około 6bar (ponowne uruchomienie w okolicy 4bar) -zawór zwrotny z odprężnikiem (zrzucający ciśnienie między kompresorem a butlą) -zawór bezpieczeństwa 8bar -reduktor ciśnienia dodaję szybkozłączkę wraz z redukcją 1/4 na 1/8 (pasuje do przewodów od aerografów tzw pseudoiwat) -manometr wskazujący ciśnienie w butli -filtr powietrza stożkowy przy kompresorze Kompresor używany, sprawny, uruchamia się bez problemów przy ciśnieniu w butli. Cena: 300zł Preferowany odbiór osobisty: Kielce Mam w zapasie jeszcze kilka butli i kompresorków więc będą kolejne Więcej zdjęć lub filmiki z pracy mogę wysłać zainteresowanym. LINK DO ZDJĘĆ: https://photos.app.goo.gl/hcgBQxfnnmTWcLsQ6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kabatmix Napisano 27 Października 2020 Autor Share Napisano 27 Października 2020 Sprzedany, temat do zamknięia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi