KayFranz Napisano 20 Października 2020 Share Napisano 20 Października 2020 Dżentelmeny! Zostało mi po ostatnich zamówieniach trochę kalkomanii do polskiej Ciervy C.30A SP-ANN. Takiej: Pas i znaki wydrukowane w kolorze SREBRNYM (zgodnie z najnowszymi ustaleniami co do malowania), do tego napisy eksploatacyjne i znaki na śmigło. Duże kalki (do 1:35) - po 20 PLN, małe (do 72) - po 12. Plus 10 PLN za paczkomat, poczta krajowa odpada - mam na nią nadal focha. Dużych mam jeszcze 2 arkusiki, małych - 9. Ponieważ to ogłoszenie powinno pojawić się też w innych miejscach, aby uniknąć dyskusji, kto na jakim forum był wcześniej proszę o DODATKOWE zgłoszenie na maila: kayfranz (maupka) wp.pl. Tam serwer z automatu rozstrzygnie kolejność. Jego decyzja jest ostateczna i nie podlega dyskusji . P.S. Jeśli ktoś się ładnie uśmiechnie, wyrecytuje wierszyk oraz uzasadni to trudną sytuacją rodzinną albo płaczącym dzieckiem - mogę rozważyć jeszcze dwa arkusiki do 1:48 (za 20 PLN). Są niby do mojego wiatraka, ale uświadomiłem sobie, że przed Nowym Rokiem nie zacznę, a nie ustaliłem jeszcze przed którym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KayFranz Napisano 21 Października 2020 Autor Share Napisano 21 Października 2020 Dochodzą do oferty jeszcze dwa arkusiki do modelu MiniArtu (1:35). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KayFranz Napisano 27 Października 2020 Autor Share Napisano 27 Października 2020 Wtorek, 12:30 1 duży zestaw, 6 małych - tyle zostało do wzięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi