VVitek Napisano 1 Maja 2008 Share Napisano 1 Maja 2008 Volkswagen Camper z Revella, skala oczywiście 1/24. Strasznie było dużo nadlewek w wypraskach... In-box: Pudełko Instrukcja i kalki Karoseria Oponki i elementy przezroczyste Reszta wyprasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 1 Maja 2008 Share Napisano 1 Maja 2008 Ukłony za zdobycie furacza .. Gdzie i ile dałeś pozdro . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 2 Maja 2008 Share Napisano 2 Maja 2008 Fajna bryka!! Właśnie ile za niego wołali?? Szkoda że ten dach nie jest ruchomy, masz zamiar coś z tym fantem zrobić Pozdrawiam i powodzenia przy sklejaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 2 Maja 2008 Autor Share Napisano 2 Maja 2008 (edytowane) Dzięki Dałem za niego 130 peelenów, kupiony dzięki moim kontaktom hehe. Co do dachu to waham się czy robić kampera czy dostawczaka. Na razie jestem bliższy temu drugiemu więc dach byłby zamknięty, będzie mi do Ducato pasował Edytowane 2 Maja 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi