VVitek Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 Volkswagen Camper z Revella, skala oczywiście 1/24. Strasznie było dużo nadlewek w wypraskach... In-box: Pudełko Instrukcja i kalki Karoseria Oponki i elementy przezroczyste Reszta wyprasek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fliper_nx Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 Ukłony za zdobycie furacza .. Gdzie i ile dałeś pozdro . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzychu126 Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 Fajna bryka!! Właśnie ile za niego wołali?? Szkoda że ten dach nie jest ruchomy, masz zamiar coś z tym fantem zrobić Pozdrawiam i powodzenia przy sklejaniu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VVitek Posted May 2, 2008 Author Share Posted May 2, 2008 (edited) Dzięki Dałem za niego 130 peelenów, kupiony dzięki moim kontaktom hehe. Co do dachu to waham się czy robić kampera czy dostawczaka. Na razie jestem bliższy temu drugiemu więc dach byłby zamknięty, będzie mi do Ducato pasował Edited May 2, 2008 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts