bobby Napisano 1 Maja 2008 Napisano 1 Maja 2008 Witam i bardzo proszę o podpowiedz:chciałbym mieć Tornado w skali 1:48. Co polecacie:model Airfixa(nie znalazłem żadnej recenzji na necie,2x droższy niż model Italeri) czy też Italeri,który zbiera raczej niepochlebne recenzje w internecie? Dziekuję za ew.odpowiedzi i pozdrawiam. Robert Cytuj
Jacek Kryszak Napisano 2 Maja 2008 Napisano 2 Maja 2008 Oba modele są generalnie do bani. Italerii wygląda ładniej, ma wgłębne linie nieco ładniejsze szczegóły ( co nie znaczy że ładne...), ale Italerka kształtowo jest modelem Tornadopodobnym. Airfix jest dobry kształtowo ale szczegoły wykonanie sa bardzo kiepskie. Cytuj
bobby Napisano 2 Maja 2008 Autor Napisano 2 Maja 2008 Dziękuję za odpowiedz,w takim razie nie kupię,póki co żadnego i poczekam aż Hasegawa lub Tamiya coś wypuszczą. Cytuj
Casanowa Napisano 4 Maja 2008 Napisano 4 Maja 2008 Na to bym nie liczył że Hase albo Tamiya coś wypusci. Prędzej Revell nas ucieszy nowym Tornado. ( Co by było wielka radościa dla mnie jak i zapewne dla Jacka ) i jesli by to się stało faktem, to oby prezentowal jakość Eurofighter-a. A jaką wersje chcesz zrobić???? ADV czy IDS/ECR??? Cytuj
bobby Napisano 4 Maja 2008 Autor Napisano 4 Maja 2008 Prawdę mówiąc-bez rożnicy.Ma być po prostu Tornado. Myślałem,że skoro ten Airfix jest taki drogi(jak na Airfixa) to jest też bardzo dobry,ale Jacek wybił mi to z głowy. Podobno(dobre recenzje w necie) jest Tornado Revella w 1:32,ale nie widziałem go ostatnio w polskich sklepach. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi