bobby Napisano 1 Maja 2008 Share Napisano 1 Maja 2008 Witam i bardzo proszę o podpowiedz:chciałbym mieć Tornado w skali 1:48. Co polecacie:model Airfixa(nie znalazłem żadnej recenzji na necie,2x droższy niż model Italeri) czy też Italeri,który zbiera raczej niepochlebne recenzje w internecie? Dziekuję za ew.odpowiedzi i pozdrawiam. Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 2 Maja 2008 Share Napisano 2 Maja 2008 Oba modele są generalnie do bani. Italerii wygląda ładniej, ma wgłębne linie nieco ładniejsze szczegóły ( co nie znaczy że ładne...), ale Italerka kształtowo jest modelem Tornadopodobnym. Airfix jest dobry kształtowo ale szczegoły wykonanie sa bardzo kiepskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobby Napisano 2 Maja 2008 Autor Share Napisano 2 Maja 2008 Dziękuję za odpowiedz,w takim razie nie kupię,póki co żadnego i poczekam aż Hasegawa lub Tamiya coś wypuszczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Casanowa Napisano 4 Maja 2008 Share Napisano 4 Maja 2008 Na to bym nie liczył że Hase albo Tamiya coś wypusci. Prędzej Revell nas ucieszy nowym Tornado. ( Co by było wielka radościa dla mnie jak i zapewne dla Jacka ) i jesli by to się stało faktem, to oby prezentowal jakość Eurofighter-a. A jaką wersje chcesz zrobić???? ADV czy IDS/ECR??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobby Napisano 4 Maja 2008 Autor Share Napisano 4 Maja 2008 Prawdę mówiąc-bez rożnicy.Ma być po prostu Tornado. Myślałem,że skoro ten Airfix jest taki drogi(jak na Airfixa) to jest też bardzo dobry,ale Jacek wybił mi to z głowy. Podobno(dobre recenzje w necie) jest Tornado Revella w 1:32,ale nie widziałem go ostatnio w polskich sklepach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi