bart1710 Napisano 13 Listopada 2020 Share Napisano 13 Listopada 2020 Może kogoś zainteresuje budowa tego modelu Jest to całkiem ładny modelik + kilk a dokupionych blach i elementów żywicznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart1710 Napisano 13 Listopada 2020 Autor Share Napisano 13 Listopada 2020 Może kogoś zainteresuje budowa tego modelu Jest to całkiem ładny modelik + kilka dokupionych blach i elementów żywicznych (tekst wkleiłem tu bo coś nie tak z tym jest) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 14 Listopada 2020 Share Napisano 14 Listopada 2020 (edytowane) Cześć, Ja chętnie pooglądam Twój warsztat, zwłaszcza, że sam niedawno skończyłem Bradleya lepić (ale z zestawu Dragona). Pamiętaj tylko, że ta wersja Bradleya, którą masz, to wczesna wersja, która pojawiała się np w Operation Desert Shield i OD Storm w '90/'91 roku. Zestaw Black Doga, który masz, jest raczej dedykowany do wersji M2A2 wzwyż - przez co nie wykorzystasz np akcesoriów tylnego kosza wieży (zaznaczone na zdjęciu), ponieważ kosz uległ modyfikacji przy modernizacji M2A0 do M2A2 Zwróć też uwagę na zupełnie inny kształt burt pojazdu względem M2 a M2A2. Edytowane 14 Listopada 2020 przez Skinn3r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart1710 Napisano 14 Listopada 2020 Autor Share Napisano 14 Listopada 2020 Skoro tak to pokaże co zrobiłem / odkryłem Kosz z tego zestawu z black doga wygląda prawie identycznie jak oryginalna część (z pudełka) z jedyaną różnicą w tych pojemnikach lub czymkolwiek to jest (zaznaczone czerwonym) więc wymianie to na blaszane a poza tym częściowo skleiłem wieżę , siedzenia we wnętrzu i podwozie I zastanawiam się czy użyć: żywicznych kratek czy tych blaszanych lub można też wstawić blaszaną kratkę do części z doga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi