Miodek Napisano 2 Maja 2008 Share Napisano 2 Maja 2008 Otóż mam problem - nie wiem jakich farb użyć, a konkretnie jak niektóre wymieszać, by pomalować Su-27 D 1:72 Italeri. Mam farbki Pactra: Black Matt, FS 31136, FS 34227, FS 33538, FS 36375, FS 36320, Polish Blue II (zastosowałem to już jako podkład), Silver, White Matt, Cobalt Blue Chodzi mi o malowanie morskie, a nie szare jak w instrukcji. Przykład: http://www.lo-mac.com/ss/kh-41.jpg Chodzi mi o te kolory Polish Blue II to u mnie ten pośredni (, nie wiem jak zrobić pozostałe dwa, ten najjaśniejszy i ciemny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 4 Maja 2008 Share Napisano 4 Maja 2008 Nielepiej kupić farbki podane w instrukcji albo podpatrzeć w wykazie kolorów i pomieszać porównując to co wyjdzie z paletą. Przykładowo kamo skałda się z odcieni szaroniebieskich biezesz jakis niebieski szary i biały i czarny i kombinujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miodek Napisano 4 Maja 2008 Autor Share Napisano 4 Maja 2008 He he Już sobie poradziłem, na razie mam 2 z 3 kolorów NIEAKTUALNY - mam już wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi