TomaszDudek Napisano 10 Maja 2008 Share Napisano 10 Maja 2008 Witajcie robie scuda i chciałbym go choć troche upodobnić go do tego modelu http://www.missing-lynx.com/gallery/modern/ss1cscudbgp_1.html możemi ktoś podać numery kolorów mm zblizone do tych na modelu i coś o technikach brudzenia na nim wykonanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 16 Maja 2008 Autor Share Napisano 16 Maja 2008 Co nik niewie niemozliwe mamy tu tylu znawców co jest z wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 16 Maja 2008 Share Napisano 16 Maja 2008 Witaj Tomku. Może to nieto, że nikt nie wie. Ciężko jest podać użyty kolor, dokładnie numerowo/producent-może autor tego modelu je mieszał w/g własnego uznania. Jeśli już masz model, sprawdź co proponuje producent, skoryguj to z wyglądem oryginału oraz modelu. Kup farbki koloru bazowego oraz takie, którymi będziesz mógł rozjaśniać, bądź przyciemniać kolory. Polecam także dział FAQ-jest na prawdę dużo technik opisanych. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 16 Maja 2008 Autor Share Napisano 16 Maja 2008 Dzięki mi chodziło o podanie numerów bo zdaje się jest to standardowe kamo rosyjskie może, nie wyraziłem się dostateczne jasno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 16 Maja 2008 Share Napisano 16 Maja 2008 wiesz tez robiłem scuda ale w polowe zaprzestałem i na razie czeka na lepsze dni i koniec remontu:) jednak tez starałem sie wzorować na tym malowaniu które podałeś w linku jednak nie do końca jestem przekonany co do koloru tej rakiety myślę ze autora trochę poniosła wyobraźnia z odcieniami i mieszał je według siebie. Ja myślę nad pomalowaniem swego w irackie barwy bo ładnie wygląda cieniowanie na piaskowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi