Bodzio Napisano 11 Maja 2008 Share Napisano 11 Maja 2008 Cześć wszystkim!!!Jest to mój pierwszy model i mam do was parę pytań. 1.Jak i z czego zrobić zawiasy do maski i klapy bagażnika??? 2.Gdzie w necie można kupić spray Motip ??? 3.Składaliście kiedyś samochód NASCAR??? Wiem że dwóch na tym forum prezentowało swoje modele.Byli to Seweryn i Hadman.Ich modele bardzo mi się podobają. Podaje link ze strony gdzie jest częściowo prezentowany mój Chevy: http://www.wagaciezka.com/viewtopic.php?f=6&t=13973 Za wszystkie wskazówki będę bardzo wdzięczny. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 11 Maja 2008 Share Napisano 11 Maja 2008 Nie maluj Luminy Motipem. Kup sobie sprej tamiyi Camel Yellow, bardzo zbliżony do koloru Kodaka. Zawiasy robi Model Car Garage, kosztuja chyba 15$. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 11 Maja 2008 Autor Share Napisano 11 Maja 2008 Wielkie dzięki Seweryn.To gdzie można kupić ten Camel Yellow. A co do nawiasów to czy można zrobić je "domowym" sposobem??? Jeśli tak to w jaki sposób??? Jeszcze raz dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 22 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2008 Witam po bardzo długiej przerwie.Po kupnie lakierów ruszy prace nad Chevy. Dodam że jest to mój pierwszy model do składania. Oto fotki: Złożony silnik: Kurcze i to niestety jedna fotka później spróbuję dać więcej. Kolejne fotki: I fotka sprejów jakich używałem : W planie mam dorobienie do maski zawiasów i pomalowanie całej budy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi