Tommi Napisano 12 Maja 2008 Napisano 12 Maja 2008 (edytowane) Witam Ukończyłem budowe kolejnego modelu oto fotki przedstawiające jak Fordzio się prezentuje: na początek fotki robione podczas budowy: Gotowy model: Komentarze i wskazówki mile widziane. Pozdrawiam Edytowane 12 Maja 2008 przez Gość Cytuj
zwir3k Napisano 12 Maja 2008 Napisano 12 Maja 2008 Przyzwoicie ci to wyszło ;) A można wiedzieć który to jest twój model Cytuj
ccrriiss Napisano 12 Maja 2008 Napisano 12 Maja 2008 na początek fotki robione podczas budowy No właśnie a gdzie relacja z budowy Oj nie ładnie tak nie ładnie A model bardzo ładny,zderzaki już były chromowane Ogólnie 5,5 na 6 i do tego Pozdrawiam ccrriiss Cytuj
Tommi Napisano 12 Maja 2008 Autor Napisano 12 Maja 2008 A można wiedzieć który to jest twój model Pewnie, że można wiedzieć. Jest to mój czwarty model (trzeci malowany w 100%). No właśnie a gdzie relacja z budowy Oj nie ładnie tak nie ładnie Zaczełem go już ponad pół roku temu i budowałem z przerwami. Jakoś nie wyszło z relacją , ale obiecuje, że się poprawie. zderzaki już były chromowane Tak zderzaki, atrapa (grill) i felgi były chromowane listwe boczną dorobiłem. Pozdrawiam Cytuj
elefantes Napisano 15 Maja 2008 Napisano 15 Maja 2008 Model ciekawy, ale szkoda, że fotki zrobiłeś z użyciem lampy No i najbardziej żałuje, że nie ma relacji z budowy, bo to chyba żadko spotykany model. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi