Tommi Napisano 12 Maja 2008 Share Napisano 12 Maja 2008 (edytowane) Witam Ukończyłem budowe kolejnego modelu oto fotki przedstawiające jak Fordzio się prezentuje: na początek fotki robione podczas budowy: Gotowy model: Komentarze i wskazówki mile widziane. Pozdrawiam Edytowane 12 Maja 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwir3k Napisano 12 Maja 2008 Share Napisano 12 Maja 2008 Przyzwoicie ci to wyszło ;) A można wiedzieć który to jest twój model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 12 Maja 2008 Share Napisano 12 Maja 2008 na początek fotki robione podczas budowy No właśnie a gdzie relacja z budowy Oj nie ładnie tak nie ładnie A model bardzo ładny,zderzaki już były chromowane Ogólnie 5,5 na 6 i do tego Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tommi Napisano 12 Maja 2008 Autor Share Napisano 12 Maja 2008 A można wiedzieć który to jest twój model Pewnie, że można wiedzieć. Jest to mój czwarty model (trzeci malowany w 100%). No właśnie a gdzie relacja z budowy Oj nie ładnie tak nie ładnie Zaczełem go już ponad pół roku temu i budowałem z przerwami. Jakoś nie wyszło z relacją , ale obiecuje, że się poprawie. zderzaki już były chromowane Tak zderzaki, atrapa (grill) i felgi były chromowane listwe boczną dorobiłem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 15 Maja 2008 Share Napisano 15 Maja 2008 Model ciekawy, ale szkoda, że fotki zrobiłeś z użyciem lampy No i najbardziej żałuje, że nie ma relacji z budowy, bo to chyba żadko spotykany model. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi