Dumo Napisano 13 Maja 2008 Share Napisano 13 Maja 2008 Jak w temacie gdzie można dostać tanie niemarkowe suche pigmenty?? Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 13 Maja 2008 Share Napisano 13 Maja 2008 Podobno na allegro są takowe... I nawet niedrogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 13 Maja 2008 Share Napisano 13 Maja 2008 paczka pasteli suchej i tarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 13 Maja 2008 Autor Share Napisano 13 Maja 2008 paczka pasteli suchej i tarka Smile dotychczas tak robiłem ale mnie ciekawią i chcem sprubować tych tzw. naturalnych pigmentów jak MIG ale słyszałem że można dorwać tańsze, o wiele tańsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 13 Maja 2008 Share Napisano 13 Maja 2008 Pamiętaj, Dumo, że nie musisz kupować dużej ilości pasteli. Po zmienieniu ich w pył można je mieszać podobnie jak kolory "w płynnej postaci". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wawrzul Napisano 13 Maja 2008 Share Napisano 13 Maja 2008 Ja mam te z allegro za 4,xx PLN czy cos takiego (kupilem za 38 peelenow caly zestaw zeby byc dokladnym). Nie wiem niestety jak jest z jakoscia, bo jestem w tym temacie dupa. Ale wygladaja ok Aha no i w linku z mojego podpisu mozesz znalezc galerie z zakupow, gdzie sa zdjecia pigmentow w sloiczkach. Nie wiem czy sie roznia od startych pasteli. Z opisu aukcji wnioskuje ze tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi