Dumo Napisano 13 Maja 2008 Napisano 13 Maja 2008 Jak w temacie gdzie można dostać tanie niemarkowe suche pigmenty?? Z góry dzięki. Cytuj
adize Napisano 13 Maja 2008 Napisano 13 Maja 2008 Podobno na allegro są takowe... I nawet niedrogie Cytuj
Dumo Napisano 13 Maja 2008 Autor Napisano 13 Maja 2008 paczka pasteli suchej i tarka Smile dotychczas tak robiłem ale mnie ciekawią i chcem sprubować tych tzw. naturalnych pigmentów jak MIG ale słyszałem że można dorwać tańsze, o wiele tańsze Cytuj
gulus Napisano 13 Maja 2008 Napisano 13 Maja 2008 Pamiętaj, Dumo, że nie musisz kupować dużej ilości pasteli. Po zmienieniu ich w pył można je mieszać podobnie jak kolory "w płynnej postaci". Cytuj
wawrzul Napisano 13 Maja 2008 Napisano 13 Maja 2008 Ja mam te z allegro za 4,xx PLN czy cos takiego (kupilem za 38 peelenow caly zestaw zeby byc dokladnym). Nie wiem niestety jak jest z jakoscia, bo jestem w tym temacie dupa. Ale wygladaja ok Aha no i w linku z mojego podpisu mozesz znalezc galerie z zakupow, gdzie sa zdjecia pigmentow w sloiczkach. Nie wiem czy sie roznia od startych pasteli. Z opisu aukcji wnioskuje ze tak. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi