eLCe Napisano 1 Marca 2021 Share Napisano 1 Marca 2021 (edytowane) Witam. W związku z tym, że od ponad 1,5 roku nie skleiłem ani jednego samolotu i skupiłem się na pancerce, postanowiłem pomniejszyć stos "wieży wstydu" i sprzedać moje modele samolotów w 1:48, które i tak raczej nie doczekają się budowy w tej dekadzie a być może ktoś akurat czegoś takiego poszukuje. Wszystkie modele są w stanie sklepowym (wszystko w oryginalnie zapakowanych foliach, na swoim miejscu). Na sprzedaż są: 1) Tamiya 61055 Douglas F4D-1 Skyray 1:48 +arkusz elementów fototrawionych z Eduarda + maski - CENA 110 PLN 2) Hobby Boss 81766 A-4M Sky Hawk 1:48 +pasy Eduard + elementy kokpitu Eduard ( do wersji E ale można wykorzystać elementy fotela pilota) - CENA 120 PLN 3) Hobby Boss 80344 American Vought A-7D Corsair II 1:48 - bez dodatków. - CENA 95 PLN Wysyłka za pośrednictwem paczkomatu InPost W CENIE modelu. Istnieje możliwość odbioru osobistego na terenie aglomeracji Śląskiej (i/lub okolic Chrzanowa). Mam mobilną pracę więc mogę się gdzieś umówić na odbiór osobisty W razie pytań/wątpliwości, chętnie udzielę wszelkich informacji. Edytowane 1 Marca 2021 przez eLCe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eLCe Napisano 2 Marca 2021 Autor Share Napisano 2 Marca 2021 Został tylko Skyray Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eLCe Napisano 4 Marca 2021 Autor Share Napisano 4 Marca 2021 Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi