dorian1997 Napisano 5 Marca 2021 Share Napisano 5 Marca 2021 Witam jak w temacie, jestem chętny do zakupu, może ktoś chce się pozbyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seven up Napisano 6 Marca 2021 Share Napisano 6 Marca 2021 Dorian. Zdajesz sobie sprawę że prosisz o św. Graala. Wiesz ile one chodzą na ebay....do 270 sięgają czasem. Zalezy jacy napaleńcy licytują. Swego czasu zakupiłem w hannants te kalki w normalnj cenie. Niemniej do sedna sprawy. Zależy tobie na A-4 czy raczej na TA-4 Jeśli chodzi o TA-4 mam na zbyciu kalki z CLASSIC AIRFRAMES TA-4 1/48 są tam cztery malowania aggress orów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorian1997 Napisano 7 Marca 2021 Autor Share Napisano 7 Marca 2021 Witam, akurat potrzebuje 53 i 55 jeśli chodzi o nr A4 czyli desert camo i szary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi