koksik750 Napisano 9 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2008 No i jestem z powrotem. Karoseria wypolerowana: Jutro mam w planach skończenie tego modelu - podwozie, wnętrze i wykończenie karoserii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 9 Czerwca 2008 Share Napisano 9 Czerwca 2008 Co tu dużo mówić piękna Magda będzie ładna koleżanka do twojej I czekam na finish. Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 9 Czerwca 2008 Share Napisano 9 Czerwca 2008 No kolorek ładny Fajna Mazda.Ładnie by to wszystko wygladało jak bys zrobił jakąś makiete komisu lub parkingu Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepik Napisano 9 Czerwca 2008 Share Napisano 9 Czerwca 2008 no błyszczy się jak nie wiem co Super wszystko czekamy na zakończenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 10 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2008 Jednak widzimy się jeszcze tutaj. A to dlatego iż zmieniła się koncepcja - zmiana felg i tłumika. Zamiast 18 calowych felg z zestawu użyje 19 calowych felg Geronimo Worki: Jednak trzeba przerobić mocowanie felgi do podwozia, w związku z tym użyje 2mm pręcika ze styrenu: No i pora na resztę: Elementy podwozia i wnętrza pokryte pokładem Vallejo, następnie pierwszy kolor wnętrza - czerwony: Następnie maskowanie i kolor czarny: I po takiej zabawie otrzymujemy wnętrze Rx-7 w czerwonych skórach: Na koniec tarcze hamulcowe ponacinane ( nie wygląda to z bliska rewelacyjnie, ale dużo lepiej niż seryjne) i psiknięte aluminium: Karoseria w 90% gotowa, ale nie jej pokaże - dopiero w galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 10 Czerwca 2008 Share Napisano 10 Czerwca 2008 Wnętrze super,ale felgi jednak tamte podobały mi się bardziej Lecz wiem że u Ciebie ma znaczenie rozmiar Mam nadzieję że w nie długim czasie będzie już galeria. Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 10 Czerwca 2008 Share Napisano 10 Czerwca 2008 Znowu te fotele wygladaja na niedomalowane , tak jak by była zbyt cienka warstwa czerwonego lakieru . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 10 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2008 Znowu te fotele wygladaja na niedomalowane , tak jak by była zbyt cienka warstwa czerwonego lakieru . Raczej odwrotnie - jeden fotel jest za bardzo pomalowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 10 Czerwca 2008 Share Napisano 10 Czerwca 2008 No to nawet , to domaluj drugi i bedzie gitara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepik Napisano 11 Czerwca 2008 Share Napisano 11 Czerwca 2008 nie no super pasuje ten czerwony na siedzeniach. Czekam już na galerię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi