Piotr Napisano 5 Kwietnia 2021 Share Napisano 5 Kwietnia 2021 Witam Przedstawiam Wam model Scania 143 T firmy Italeri. Model powstał z kilku modeli, które były dawcami części. Scania przeszła wiele przeróbek: Tylne zawieszenie jest na poduszkach, kominy wykonane od podstaw jak również tylny zderzak, osłony międzyosiowe zostały przedłużone wykonałem otwory pod stopnie wejściowe do kabiny światła dostały odbłyśniki(Italeri zrobiło płaskie), napis Scania jest odlany z żywicy i pomalowany, dodałem chłodnice intercooler, siatka na atrapie jest fototrawiona , poprawiłem mocowanie lusterek. Farby użyte to Tamiya, AK Interactiv , podkład Mr Hobby 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Napisano 5 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2021 Ciąg dalszy zdjęć 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 6 Kwietnia 2021 Share Napisano 6 Kwietnia 2021 Bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 10 Kwietnia 2021 Share Napisano 10 Kwietnia 2021 Super się prezentuje, gratulacje ładnego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
farmir Napisano 16 Kwietnia 2021 Share Napisano 16 Kwietnia 2021 bardzo ładny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dpiotrex Napisano 1 Października 2023 Share Napisano 1 Października 2023 Jaki kolor został użyty, prosił bym o nazwę lub numer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi