Gość Napisano 23 Sierpnia 2008 Share Napisano 23 Sierpnia 2008 Jarek bardziej chodziło mi o naczepę, co jak co ale ona jest ewidentnie do drewna Oj tam, czepiasz się... Nie takie rzeczy, nie takimi zestawami się wozi, hehehehe Zwłaszcza w Polsce Naczepa nie pochodzi z żadnego znanego mi zestawu, jeżeli już to tylko wózek z kołami, a reszta napewno jest samoróbką. Zgadza się, zwracam tylko uwagę, że podobne naczepy można kupić, a jako ładunek zrobić cokolwiek Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 24 Sierpnia 2008 Share Napisano 24 Sierpnia 2008 Jarek też prawda W Polsce można przewieźć samochody w chłodni - choć z technicznego punktu widzenia podobno w chłodni GPS nie działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 24 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2008 (edytowane) A o to i poprawione fotki modelu już w terenie : A teraz planuję stwożyć coś takiego, podobny zestaw Kenworth W 900 + transport Ponadnormatywny i fotki orginału : Edytowane 28 Sierpnia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniakscań Napisano 24 Sierpnia 2008 Share Napisano 24 Sierpnia 2008 Scania Torpedo takim zestawie, po prostu super:) , też ją sklejam ale moja sie chowa przy twojej!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 24 Sierpnia 2008 Share Napisano 24 Sierpnia 2008 No mi się podoba. Ładny kolorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 27 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2008 Zdjęcia są już poprawione, zachęcam do oglądania mojego najnowszego nabytku Scania Roadrunner. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 11 Listopada 2008 Autor Share Napisano 11 Listopada 2008 A tu cała kolekcja, się kłania modelarzom PCC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi