martinello Napisano 12 Kwietnia 2021 Napisano 12 Kwietnia 2021 Witam Mam sprzedaży lub wymiany taki model: Tyle, że jest to przygotowana przeze mnie hybryda składająca się z: -kadłuba z zawieszeniem z modelu M60 Academy - spokojnie, akademia to kopia Tamiy'i - więc wszystko powinno pasować - gąsienic DS dragona - wieży z modelu Tamiya, z tego modelu są też wszystkie dopancerzenia. - kalki z modelu tamiya - nieruszone, - dedykowanej blaszki Eduarda. Dodałem też troszkę ulepszeń: - W wieży jest metalowa lufa z modelu AFV eraz z jarzmem i wszystkimi elementami wewnętrznymi z modelu AFV. Są też "drobiazgi" z modelu AFV poprawiające wygląd wieży - peryskopy etc. - filtry powietrza na błotnikach są z modelu dragona - koła napędowe wraz z przekładniami - z modelu dragona (naciąłem już otwory ulgowe) - pokrywa nadsilnikowa z modelu dragona - do ewentualnej wymiany, choć wymaga troszkę pracy. Ja zrobiłem coś takiego w modelu M48A3 z Tamiya i udało mi się dopasować do kadłuba. - kadłub poszpachlowany w miejscu łączeń, wymieniłem właz ewakuacyjny na późny typ z modelu AFV Może ktoś się skusi za jedyne 140 pln + inpost ? Cena do negocjacji
martinello Napisano 13 Kwietnia 2021 Autor Napisano 13 Kwietnia 2021 (edytowane) Przecena - 120 pln + inpost Edytowane 13 Kwietnia 2021 przez martinello
Rekomendowane odpowiedzi