martinello Napisano 12 Kwietnia 2021 Share Napisano 12 Kwietnia 2021 Witam Mam sprzedaży lub wymiany taki model: Tyle, że jest to przygotowana przeze mnie hybryda składająca się z: -kadłuba z zawieszeniem z modelu M60 Academy - spokojnie, akademia to kopia Tamiy'i - więc wszystko powinno pasować - gąsienic DS dragona - wieży z modelu Tamiya, z tego modelu są też wszystkie dopancerzenia. - kalki z modelu tamiya - nieruszone, - dedykowanej blaszki Eduarda. Dodałem też troszkę ulepszeń: - W wieży jest metalowa lufa z modelu AFV eraz z jarzmem i wszystkimi elementami wewnętrznymi z modelu AFV. Są też "drobiazgi" z modelu AFV poprawiające wygląd wieży - peryskopy etc. - filtry powietrza na błotnikach są z modelu dragona - koła napędowe wraz z przekładniami - z modelu dragona (naciąłem już otwory ulgowe) - pokrywa nadsilnikowa z modelu dragona - do ewentualnej wymiany, choć wymaga troszkę pracy. Ja zrobiłem coś takiego w modelu M48A3 z Tamiya i udało mi się dopasować do kadłuba. - kadłub poszpachlowany w miejscu łączeń, wymieniłem właz ewakuacyjny na późny typ z modelu AFV Może ktoś się skusi za jedyne 140 pln + inpost ? Cena do negocjacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 13 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2021 (edytowane) Przecena - 120 pln + inpost Edytowane 13 Kwietnia 2021 przez martinello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 17 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2021 nieaktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi