Rigiel Napisano 16 Kwietnia 2021 Share Napisano 16 Kwietnia 2021 (edytowane) Dzień dobry, Potrzebuję gąsienic Friulmodel/ MasterClub do PZ IV aufs H/J, (Pusty lub pełny róg, wydaje mi się, że oba typy były w użyciu) ponieważ zestawowe ds-y niestety rozpadły mi się w rękach i nie jestem w stanie dokończyć projektu. Pozdrawiam serdecznie Edytowane 19 Kwietnia 2021 przez Rigiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rigiel Napisano 19 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2021 Mogą być również ds-y lub magic tracki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 19 Kwietnia 2021 Share Napisano 19 Kwietnia 2021 Nie wiem czy doszedł priv - mam ogniwka ruchome plastikowe z modelu Pz.IV J Bordera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi