enten Napisano 21 Kwietnia 2021 Share Napisano 21 Kwietnia 2021 (edytowane) Witajcie. Mam takie modele. Zupełnie nie w mojej tematyce i chciałbym sprzedac. Niestety nie wiem ile są warte więc chciałbym potraktować ten post jako ofertę sprzedaży z naciskiem na NEGOCJACJĘ CENY (czyli mówiąc wprost czekam na oferty). Modele jak na załączonych zdjęciach. W pudełkach z instrukcją i kalkomanią. Zaczęte, do dokończenia. Wysyłka paczkomat albo ostatecznie odbiór osobisty. Revell 1:24 MACK Rainbow Truck Nr kat. 7537 Proponowana cena 250zł EDIT: teraz 100zł! Edytowane 3 Maja 2021 przez enten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 21 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2021 (edytowane) Edytowane 3 Maja 2021 przez enten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 25 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2021 Porsche sprzedane. Ciężarówka czeka na nowego właściciela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 3 Maja 2021 Autor Share Napisano 3 Maja 2021 Cena ciężarówki to 100zł - chcę sprzedać a nie sprzedawać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 9 Maja 2021 Autor Share Napisano 9 Maja 2021 Up. Cena z wysyłką do paczkomatu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 24 Maja 2021 Autor Share Napisano 24 Maja 2021 Nadal aktualne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi