falcon Napisano 20 Maja 2008 Share Napisano 20 Maja 2008 Witam, Po długim czasie odsiadki w pudle (około roku) udało mi sie w końcu coś skończyć A320 pomalowany z barwy SWISS International Airlines. jak już się za niego wziąłem to model składa się dość przyjemnie jak pozostałe arbuzy Revella. Wadą jest to, że kalkomania nie zawierała jeszcze wypełnionych okienek tylko ich same srebrne ramki co zmusiło mnie do zaopatrzenia się w inny zestaw kalek. Miłego oglądania PS. proszę o łagodny wymiar kary w krytyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaszaki Napisano 22 Maja 2008 Share Napisano 22 Maja 2008 Super ! Taki czysty. Rewelacja i tyle Mozesz podac jakas stronke sklepu skad brales ta niestandardowa kalke ? Z gory dzieki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falcon Napisano 22 Maja 2008 Autor Share Napisano 22 Maja 2008 Mozesz podac jakas stronke sklepu skad brales ta niestandardowa kalke ? Dziekuję za pozytywną opinie hehe Poniżej link do sklepu, z którego zakupiłem kalki: http://ultra.glo.be/daco/ a tu do konkretnej kalkomanii: http://ultra.glo.be/daco/KSky57.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaszaki Napisano 23 Maja 2008 Share Napisano 23 Maja 2008 Ok dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 24 Maja 2008 Share Napisano 24 Maja 2008 Jak zwykle rządzicie, panie dziedzicu! Gratulki, kolejny świetny model. Coś jednak fajnego jest w tych Szwajcarach... szafa imieniem 144 znów poważnie uszczuplona ? Twoje modele zachęciły mnie do tego stopnia, że sam się za pasażery zabieram.... A bidna córa moja się nie może hartmanowskiego meserszmita doczekać ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi