grzesioc Napisano 3 Lutego Share Napisano 3 Lutego Ciekaw jestem efektu końcowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_na_Zulawach Napisano 3 Lutego Autor Share Napisano 3 Lutego W dniu 2.02.2024 o 16:39, PiotrekM napisał: Ten model Dragona ma kompletne wnętrze, nie kusiło Cię aby go trochę pootwierać? Raczej nie, dla mnie inwestować w coś, co w efekcie końcowym raczej słabo jest widoczne, to zwykła strata czasu. Może jak dojdę kiedyś do figurek, to może wtedy się pokuszę... Na razie próbuję ogarnąć blaszki, lutowanie (co słabo mi wychodzi) i nadal ciągle eksperymentuję Tymczasem model dostał pierwszy olej. Teraz zastanawiam się jak i czy robić biedronkę. Pozdrawiam Marek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_na_Zulawach Napisano 6 Lutego Autor Share Napisano 6 Lutego Model prawie skończony. Pozostało trochę do wykończenia, podmalowania, może wrzucę jakiś sprzęt na pakę, no i oczywiście błoto. Pozdrawiam Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi