asc_driver Napisano 24 Maja 2008 Share Napisano 24 Maja 2008 Jako iż ciężko mi idzie z wcześniejszym projektem postanowiłem od tamtego odpocząć i zacząć działać przy BMW pudełko: a to zdążyłem zrobić (klatka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 24 Maja 2008 Share Napisano 24 Maja 2008 Niezłe te BMW życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orfeusz Napisano 24 Maja 2008 Share Napisano 24 Maja 2008 Jestem szczęśliwym posiadaczem tego modelu w skali 1:1 jak coś to mogę zrobić parę fotek. PS. Powodzenia w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asc_driver Napisano 29 Maja 2008 Autor Share Napisano 29 Maja 2008 jak coś to mogę zrobić parę fotek. potrzebował bym zdjęć podłogi pod deska rozdzielcza jal umiejscowione są pedały o jak wyprofilowana jest scianka pod deska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orfeusz Napisano 30 Maja 2008 Share Napisano 30 Maja 2008 Proszę: A tak wygląda moja bunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asc_driver Napisano 23 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2008 troche wolnego czasu sie znalazło i kasta dostał pierwsza warstwę kolorku orfeusz dzieki za fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 23 Czerwca 2008 Share Napisano 23 Czerwca 2008 No no , jak widzę na fotce to lakier bardzo ładnie położony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 24 Czerwca 2008 Share Napisano 24 Czerwca 2008 Zapomniałeś spiłować wlewek na przednim zderzaku .Ale jeszcze będziesz malował więc możesz to poprawić.Jeśli chodzi o całość to podoba mi się .Mam nadzieję że wyjdzie CI ten model dobrze .Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frugoman Napisano 25 Czerwca 2008 Share Napisano 25 Czerwca 2008 Miałem kiedyś w rękach ten model, moim zdaniem ma podstawowego babola w postaci klamek-są za małe. Proponuję Ci zrobić mały zabieg: zaszpachlować klamki po czym ostrym narzędziem zrobić jeszcze raz po zewnętrznej krawędzi wnęki na klamki ich obrys. Będzie to wyglądało o wiele lepiej niż teraz. Chodzi mi o coś takiego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asc_driver Napisano 17 Lipca 2008 Autor Share Napisano 17 Lipca 2008 nie będziemy się rozpisywać bmw dostało 2 warstwę kolorku i następnie lakier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orfeusz Napisano 17 Lipca 2008 Share Napisano 17 Lipca 2008 Na pierwszej fotce widać jakieś nierówność na masce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi