MajorStachu Napisano 13 Lipca 2021 Share Napisano 13 Lipca 2021 Niedawno z nudów zrobiłem małą dioramę która pasowała mi do Gaza67b Oceńcie proszę jak wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 13 Lipca 2021 Share Napisano 13 Lipca 2021 Ładny tylko stanowczo za czysty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 13 Lipca 2021 Share Napisano 13 Lipca 2021 Wygląda jak model wyjęty prosto z gazetki i postawiony na podstawce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorStachu Napisano 14 Lipca 2021 Autor Share Napisano 14 Lipca 2021 (edytowane) Grzes masz rację, to model od deagostini w skali 1/43 obecnie przechodzi proces waloryzacji Edytowane 14 Lipca 2021 przez MajorStachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorStachu Napisano 14 Lipca 2021 Autor Share Napisano 14 Lipca 2021 Gazik pobrudzony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 14 Lipca 2021 Share Napisano 14 Lipca 2021 12 godzin temu, MajorStachu napisał: Grzes masz rację, to model od deagostini w skali 1/43 Ale trafiłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi