Merida Napisano 28 Maja 2008 Share Napisano 28 Maja 2008 Witam jak w temacie czy do aeografu można wlać, farbe zwykłą snieżke albo coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 28 Maja 2008 Share Napisano 28 Maja 2008 Jasne że tak przynajmniej do mojego mam taki najprostszy za 50 zł z mieszaniem zewnetrznym malowałem akrylem i olejną i jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 28 Maja 2008 Autor Share Napisano 28 Maja 2008 TREŚĆ WIADOMOŚCI NIEZROZUMIAŁA W CAŁOŚCI - popraw interpunkcję i styl! Moderator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 28 Maja 2008 Share Napisano 28 Maja 2008 Możesz wlać wszystko. Problemem jest raczej to, czy przejdzie przez dyszę i nie zapcha jej w chwilkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi