PHILLIP Napisano 29 Maja 2008 Napisano 29 Maja 2008 Witam ! Model który chciałbym przedstawić to mój najnowszy nabytek ! Flakpanzer 38(T) Tristara. Pierwszy raz postanowiłem spróbowac modelu tego producenta i jestem w 100% zadowolony !! Model kupiony za 99.90zł. Jakość części jest można powiedzieć identyczna jak dragona (a miejscami nawet więcej szczegółów jest) i tańsza o prawie 20zł !! A za te 20zł mozna dokupić farbki itp. do modelu. Plastik bdb jakości ale miejscami pojawiają się małe nadlewki. Kalki także dobrej jakości ale zobaczymy jak benda się układac na modelu. W zestawie jest również metalowa linka oraz blaszka elementów fototrawionych. No to jedziemy z tym koksem ! : Opakowanie modelu: Czarno-biała instrukcja. Dokładna i ładnie wszystko w niej rozpisano: No to lecimy z ramkami: Ta ramka x2: Ta ramka x3. Gąski zapomniałem wcześniej napisać są tylko zczepiane oraz układ jezdny jest w pełni ruchomy ale jeździć nie będzie mógł zabardzo bo gąski słabo się trzymają. Ale za to naturalnie sie ułożą na czołgu. Fototrawionki: Kalki i metalowa lina: Szczegóły niektórych elementów (średnio mi to wyszło): Model oceniam zarąbiście wysoko jak dla mnie (nie wiem może ze 147 punktów na 10) bo za cenę od 99zł do 105zł to brać i nie gadać ! Szczególnie też dlatego że jakością lekko przewyższa dragona no i ma pełne wnętrze !! POLECAM !!!!!! Cytuj
Barthass Napisano 29 Maja 2008 Napisano 29 Maja 2008 Szczególnie też dlatego że jakością lekko przewyższa dragona no i ma pełne wnętrze !! Jakościowo jak i merytorycznie, to po prostu bije Dragona na głowę a nie "lekko przewyższa". To tak na marginesie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi