PHILLIP Napisano 29 Maja 2008 Share Napisano 29 Maja 2008 Witam ! Model który chciałbym przedstawić to mój najnowszy nabytek ! Flakpanzer 38(T) Tristara. Pierwszy raz postanowiłem spróbowac modelu tego producenta i jestem w 100% zadowolony !! Model kupiony za 99.90zł. Jakość części jest można powiedzieć identyczna jak dragona (a miejscami nawet więcej szczegółów jest) i tańsza o prawie 20zł !! A za te 20zł mozna dokupić farbki itp. do modelu. Plastik bdb jakości ale miejscami pojawiają się małe nadlewki. Kalki także dobrej jakości ale zobaczymy jak benda się układac na modelu. W zestawie jest również metalowa linka oraz blaszka elementów fototrawionych. No to jedziemy z tym koksem ! : Opakowanie modelu: Czarno-biała instrukcja. Dokładna i ładnie wszystko w niej rozpisano: No to lecimy z ramkami: Ta ramka x2: Ta ramka x3. Gąski zapomniałem wcześniej napisać są tylko zczepiane oraz układ jezdny jest w pełni ruchomy ale jeździć nie będzie mógł zabardzo bo gąski słabo się trzymają. Ale za to naturalnie sie ułożą na czołgu. Fototrawionki: Kalki i metalowa lina: Szczegóły niektórych elementów (średnio mi to wyszło): Model oceniam zarąbiście wysoko jak dla mnie (nie wiem może ze 147 punktów na 10) bo za cenę od 99zł do 105zł to brać i nie gadać ! Szczególnie też dlatego że jakością lekko przewyższa dragona no i ma pełne wnętrze !! POLECAM !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 29 Maja 2008 Share Napisano 29 Maja 2008 Szczególnie też dlatego że jakością lekko przewyższa dragona no i ma pełne wnętrze !! Jakościowo jak i merytorycznie, to po prostu bije Dragona na głowę a nie "lekko przewyższa". To tak na marginesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi