Adrian800 Napisano 2 Września 2021 Share Napisano 2 Września 2021 (edytowane) Edytowane 2 Września 2021 przez Adrian800 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 2 Września 2021 Share Napisano 2 Września 2021 Ale to jest dział galeria, a nie dział filmowy. Czy się mylę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrian800 Napisano 2 Września 2021 Autor Share Napisano 2 Września 2021 Zdjęcia jak coś też dodałem a dla tych którzy chcieliby zobaczyć jak wykonałem dioramę dałem krótki film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 2 Września 2021 Share Napisano 2 Września 2021 Godzinę temu, Adrian800 napisał: Zdjęcia jak coś też dodałem Dzięki To zdjęcie bardzo fajnie wyszło: 1 godzinę temu, Adrian800 napisał: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi