orfeusz Napisano 1 Czerwca 2008 Share Napisano 1 Czerwca 2008 Pudło: Instrukcja(trochę mi sie łapka zatrzęsła) i kalki: Karoseria: Ramki: Ps. sory za jakość fotek ale lepszych nie będzie bo nie mam cyfrówki. I zastanawiam się czy robić relacje z budowy przez to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 1 Czerwca 2008 Share Napisano 1 Czerwca 2008 Czyżby to ta sztuka z allegro ? miałem na nią chrapke ale dawno temu dosyc to było . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orfeusz Napisano 1 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2008 Tak to ta, kilka dni temu ją kupiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 1 Czerwca 2008 Share Napisano 1 Czerwca 2008 Fajna Mazda Kiedy będziesz zaczynał budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 1 Czerwca 2008 Share Napisano 1 Czerwca 2008 Ja wiem jakiej firmy jest model - ale brakuje tej informacji w nagłówku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orfeusz Napisano 1 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2008 Nie we wszystkich tematach jest nazwa firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 2 Czerwca 2008 Share Napisano 2 Czerwca 2008 Ale czy musisz robić jak inni ? Zawsze takie informacje się przydają. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi