orfeusz Napisano 1 Czerwca 2008 Share Napisano 1 Czerwca 2008 Witam nie będę zanudzał opowieściami przejdę do konkretów: IN BOX Na razie nie wiele: wszystkie te części są teraz pomalowane podkładem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 2 Czerwca 2008 Share Napisano 2 Czerwca 2008 Życzę powodzenia przy modelu ! Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 2 Czerwca 2008 Share Napisano 2 Czerwca 2008 Fajny model się szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 3 Czerwca 2008 Share Napisano 3 Czerwca 2008 Nie uważasz że te dziury w tarczach nie są za duże? Wyglądają jak ostrzelane jakimś moździerzem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 3 Czerwca 2008 Share Napisano 3 Czerwca 2008 Nie uważasz że te dziury w tarczach nie są za duże? Wyglądają jak ostrzelane jakimś moździerzem..... Według mnie jakiś pancerfaust Ale rzeczywiście za duże są te dziury i raczej są inaczej ułożone.Mam nadzieję że to poprawisz Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 3 Czerwca 2008 Share Napisano 3 Czerwca 2008 No nie - masakra... Kratery po wiertle do załatania ale będzie problem z wywierceniem nowych... Mogę podpowiedzieć "program naprawczy": 1. zeszlifowanie tarcz o około 0.5 mm 2. wycięcie kółek np. z karty do doładowania "komórki" o średnicy tarcz i z otworami jak w oryginalnych tarczach 3. wycięcie szczelin pod tarcze w zaciskach klocków hamulcowych 4. wywiercenie otworów w nowych tarczach wiertłem 0,3 mm - do kupienia na Allegro za 8 zł za 10 sztuk 5. wklejenie nowych tarcz na stare 6 . owacja na stojąco bo efekt jest "o niebo lepszy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orfeusz Napisano 4 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2008 Dzięki pewno poprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orfeusz Napisano 12 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2008 Prace troszkę się ruszyły. Sklejony tylny most Wnętrze w podkładzie Klatka bezpieczeństwa zaszpachlowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orfeusz Napisano 27 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2008 Ale temat się zakurzył. Pomalowałem wnętrze: Mała przymiarka: i parę szczegółów: tarcze hamulcowe moczą się w DOT-4. Przez to nie mogę złożyć przedniego zawieszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orfeusz Napisano 10 Lipca 2008 Autor Share Napisano 10 Lipca 2008 Model Skończony Zapraszam do Galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi