KaMi-93 Napisano 3 Czerwca 2008 Share Napisano 3 Czerwca 2008 (edytowane) Witam. Oto moje dzieło :P Przepraszam za złą jakośc zdjec, niestety mam tylko moja komórke do robienia zdjatek :P[/img] Edytowane 7 Czerwca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 3 Czerwca 2008 Share Napisano 3 Czerwca 2008 Witaj . Fajny modelik, tylko przydałoby się go trochę jeszcze bardziej realistycznie usyfić . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 3 Czerwca 2008 Share Napisano 3 Czerwca 2008 Cześć!! Autko wygląda super ale nadkola powinny być całe brubne. Ogólnie to super bryka!! Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaMi-93 Napisano 3 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2008 Wiem ale to jest fotka zaraz po sklejeniu modelu, jak bede miał czas to wzuce jak jest cały brudny :P Pozdrawaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 3 Czerwca 2008 Share Napisano 3 Czerwca 2008 Czekam z niecierpliwością na inne focie . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 4 Czerwca 2008 Share Napisano 4 Czerwca 2008 Od kiedy to Burns jest kosmitą? Szkoda że nie pomalowałeś mu twarzy, model dużo na tym traci. Traci też na brudzeniu-bardzu "nierówne" nadkola czyściutkie, a maska już brudna. Poza tym czysto sklejony, i ładny nawet(chociaż to moje najmniej lubiane subaru) Czekam na fotki, oj czekam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaMi-93 Napisano 8 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2008 Wybaczcie ale to był mój pierwszy model samochodu bo wczesniej tylko sklejałem samoloty wiec nie oczekujcie od tego modelu zaduzo. Teraz idzie mi o wiele lepiej Pozdrawiam:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaMi-93 Napisano 8 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2008 Nawet nie miałem takich małych pedzelków zeby pomalowac szczegółowo twarz :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 20 Czerwca 2008 Share Napisano 20 Czerwca 2008 Siemka. Modelik fajny, brakuje jednak wielu detali (uszczelki szyb, ramki okien, zapinki z tylu, linie podzialu, mordka kierowcy). Brudzenie poki co rowniez nie jest idealne. Ale liczy sie inwencja tworcza i proby stworzenia czegos nowego!!! I to sie chwali!!! Troche poprawek, troszke treningu i bedzie miodzio. Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi