KaMi-93 Napisano 3 Czerwca 2008 Napisano 3 Czerwca 2008 (edytowane) Witam. Oto moje dzieło :P Przepraszam za złą jakośc zdjec, niestety mam tylko moja komórke do robienia zdjatek :P[/img] Edytowane 7 Czerwca 2008 przez Gość Cytuj
Bilonzo Napisano 3 Czerwca 2008 Napisano 3 Czerwca 2008 Witaj . Fajny modelik, tylko przydałoby się go trochę jeszcze bardziej realistycznie usyfić . Pozdrawiam Cytuj
Krzychu126 Napisano 3 Czerwca 2008 Napisano 3 Czerwca 2008 Cześć!! Autko wygląda super ale nadkola powinny być całe brubne. Ogólnie to super bryka!! Pozdrawiam!! Cytuj
KaMi-93 Napisano 3 Czerwca 2008 Autor Napisano 3 Czerwca 2008 Wiem ale to jest fotka zaraz po sklejeniu modelu, jak bede miał czas to wzuce jak jest cały brudny :P Pozdrawaim Cytuj
Bilonzo Napisano 3 Czerwca 2008 Napisano 3 Czerwca 2008 Czekam z niecierpliwością na inne focie . Pozdrawiam Cytuj
Pafica Napisano 4 Czerwca 2008 Napisano 4 Czerwca 2008 Od kiedy to Burns jest kosmitą? Szkoda że nie pomalowałeś mu twarzy, model dużo na tym traci. Traci też na brudzeniu-bardzu "nierówne" nadkola czyściutkie, a maska już brudna. Poza tym czysto sklejony, i ładny nawet(chociaż to moje najmniej lubiane subaru) Czekam na fotki, oj czekam! Cytuj
KaMi-93 Napisano 8 Czerwca 2008 Autor Napisano 8 Czerwca 2008 Wybaczcie ale to był mój pierwszy model samochodu bo wczesniej tylko sklejałem samoloty wiec nie oczekujcie od tego modelu zaduzo. Teraz idzie mi o wiele lepiej Pozdrawiam:P Cytuj
KaMi-93 Napisano 8 Czerwca 2008 Autor Napisano 8 Czerwca 2008 Nawet nie miałem takich małych pedzelków zeby pomalowac szczegółowo twarz :P Cytuj
subaroman Napisano 20 Czerwca 2008 Napisano 20 Czerwca 2008 Siemka. Modelik fajny, brakuje jednak wielu detali (uszczelki szyb, ramki okien, zapinki z tylu, linie podzialu, mordka kierowcy). Brudzenie poki co rowniez nie jest idealne. Ale liczy sie inwencja tworcza i proby stworzenia czegos nowego!!! I to sie chwali!!! Troche poprawek, troszke treningu i bedzie miodzio. Pozdrawiam!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi