koksik750 Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 Model konkursowy na pwm'ie - Peugeot 307 WRC: a to co chciałbym z niego zrobić ( niekoniecznie taki body kit ale taka jest ogólna koncepcja ) : zdjecia z www.tuningfever.fr Użyje tych felg - 20 cali D.A.D: Elementów fotorawionych: Zastanawiam się czy zrobić cabrio czy ze złożonym dachem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRUGER_MAN Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 No no no , ciekawy projekcik , trzymam kciuki , ja bym zrobił kabriolet , jakos fajnie wyglada . Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzychu126 Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 Witam!! Chyba szykuje się fajny model. Czy chcesz zrobić identyczną grafikę i takie same kolory?? Powiedz jeszcze ile Cię to wszystko kosztowało: model, koła i elementy fototrawione!! Pozdrawiam i powodzenia!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bilonzo Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 Witaj. Kolejny super modelik będzie. Dlaczego tak sądzę?. Bo wierzę w umiejętności Kolegi koksik750 . Widać z resztą jak wyglądają jego inne modele . Czekam na więcej . Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koksik750 Posted June 4, 2008 Author Share Posted June 4, 2008 Witam!!Chyba szykuje się fajny model. Czy chcesz zrobić identyczną grafikę i takie same kolory?? Powiedz jeszcze ile Cię to wszystko kosztowało: model, koła i elementy fototrawione!! Pozdrawiam i powodzenia!! Z godziny na godzine coraz bardziej podoba mi się ten body i grafike też zrobie taka. Co do cen to nie poamietam ale felgi jakies 15zl, a model i fototrawionki jakies 100-110zl z wysylka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ccrriiss Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 No i co tu dużo mówić. Koksik ma wenę a jak mu wyjdzie ten model (w co wierzę ) to będzie powalał z nóg. P.S. Tej Mazdy Ci nie wybaczę .Wiesz o co mi chodzi a jak nie to trudno Pozdrawiam ccrriiss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merida Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 Kabrio zrób Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts