Dawid J Napisano 9 Października 2021 Share Napisano 9 Października 2021 Jak w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 12 Października 2021 Share Napisano 12 Października 2021 Ja kawasaki kupiłem na https://1999.co.jp/ A-400 już będzie ciężko. Ja mam ale bez owiewki kabiny i innych przezroczystych elementów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid J Napisano 12 Października 2021 Autor Share Napisano 12 Października 2021 Daj znać na PW czy chciałbyś sprzedać A400, i za ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 12 Października 2021 Share Napisano 12 Października 2021 Nie chciałbym bo już nigdy nie znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsnt3k Napisano 13 Października 2021 Share Napisano 13 Października 2021 mam w ofercie c-2 aoshimy, cena 270zł. Czas wysyłki zależny od działania urzędu celnego, nawet do 3 tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid J Napisano 15 Października 2021 Autor Share Napisano 15 Października 2021 (edytowane) Poprosze o realizacje. Szczegóły PW. Edytowane 15 Października 2021 przez Dawid J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsnt3k Napisano 16 Października 2021 Share Napisano 16 Października 2021 Zamówienie zostało złożone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsnt3k Napisano 16 Listopada 2021 Share Napisano 16 Listopada 2021 Dzień dobry paczka jest już u mnie, tak jak się umawialiśmy. 270zł plus koszty wysyłki paczkomatem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid J Napisano 27 Listopada 2021 Autor Share Napisano 27 Listopada 2021 Transakcja zakończona sukcesem. Temat do zamknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi