KAROLINA11 Posted October 10, 2021 Share Posted October 10, 2021 Witam wszystkich modelarzy i sympatyków modelarstwa. Mam do was wielką prośbę! Mój dziadek od wielu lat organizuje wystawę modelarską w Domu Kultury Tęcza w Tychach( woj. śląskie). Niestety zauważyłam że z roku na rok coraz mniej jest chętnych do startu. Dla mojego dziadka ta wystawa to najważniejsze wydarzenie w roku. Więc jeśli by ktoś chciał wspomóc naszà miejską modelarnie by dalej mogła tworzyć zawody, oraz mojego dziadka. To niech przyjedzie i wystawi swoje modele. Nie liczę na duże zainteresowanie z powodu zbliżających się duzych zawodów w Bytomiu, ale choćby jedna nowa osoba wywoła uśmiech na Twarzy! Dzisiaj do godziny 19 można zgłosić modele, samo wystawienie będzie trwało tydzień, by w następną niedziele ogłoszone zostały wyniki. Choćby jeden z Was się zdecydował to dla nas i tak będzie dużo!! Pozdrawiam i dziękuję z całego serca w imieniu swoim i dziadka!!! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulik58 Posted October 10, 2021 Share Posted October 10, 2021 Szkoda ze tak pozno ukazalo sie to ogloszenie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts