Szupryt Napisano 13 Października 2021 Share Napisano 13 Października 2021 (edytowane) Dzień dobry, Od szczęśliwego posiadacza tej książki: odkupię chętnie poniższe kalki do Pantery: Jakość screena podła, ale chodzi o numery taktyczne "414" w skali 1/35. Kłaniam się pięknie za wszelki odzew. Edytowane 13 Października 2021 przez Szupryt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szupryt Napisano 17 Października 2021 Autor Share Napisano 17 Października 2021 2 minuty temu, bulik58 napisał: Temat aktualny?Jesli tak to przypomnij mi sie w srode na priv, gdzies powinienem miec ten zestaw Jak najbardziej aktualny! Przypomnę się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szupryt Napisano 20 Października 2021 Autor Share Napisano 20 Października 2021 W dniu 17.10.2021 o 18:31, bulik58 napisał: Temat aktualny?Jesli tak to przypomnij mi sie w srode na priv, gdzies powinienem miec ten zestaw Hej, próbowałem pisać na priv, ale wyskakuje mi komunikat, że nie możesz otrzymywać wiadomości. Udało Ci się sprawdzić, czy masz te kalki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi