Endrju Napisano 20 Października 2021 Share Napisano 20 Października 2021 Wymienię zestaw do sklejania modelu transportera opancerzonego BTR-152 E firmy SKIF nr 210 w skali 1:35 na zestaw do sklejania modelu w skali 1:35 pojazdu wojskowego w barwach polskich lub takiego który po uzupełnieniu kalkomanii można wykonać w barwach polskich bez większych przeróbek. Czekam na ewentualne propozycje. Pozdrawiam. Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 21 Października 2021 Autor Share Napisano 21 Października 2021 W dniu 20.10.2021 o 11:51, Endrju napisał: Wymienię zestaw do sklejania modelu transportera opancerzonego BTR-152 E firmy SKIF nr 210 w skali 1:35 na zestaw do sklejania modelu w skali 1:35 pojazdu wojskowego w barwach polskich lub takiego który po uzupełnieniu kalkomanii można wykonać w barwach polskich bez większych przeróbek. Czekam na ewentualne propozycje. Pozdrawiam. Andrzej. Do tego zestawu dołożę jeszcze figurki 5 żołnierzy brytyjskich z zestawu Tamiya 249 Universal Carrier Mk II. Pozdrawiam. Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 21 Października 2021 Share Napisano 21 Października 2021 (edytowane) W dniu 20.10.2021 o 11:51, Endrju napisał: Wymienię zestaw do sklejania modelu transportera opancerzonego BTR-152 E firmy SKIF nr 210 w skali 1:35 na zestaw do sklejania modelu w skali 1:35 pojazdu wojskowego w barwach polskich lub takiego który po uzupełnieniu kalkomanii można wykonać w barwach polskich bez większych przeróbek. Czekam na ewentualne propozycje. Pozdrawiam. Andrzej. Możesz takiego zrobić: Edytowane 21 Października 2021 przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 21 Października 2021 Autor Share Napisano 21 Października 2021 Fajny. Znam go. Ale nie moja bajka. Jestem strasznym ortodoksem w tym temacie. U mnie przejdzie model tylko z polskim malowaniem. Ten pojazd niestety w LWP się nie pojawił. Z tej wersji E co prawda mogłem zwykłego transportowca zrobić, ale za dużo dla mnie przeróbek by było. Zamówiłem już w Kijowie u kolegi zwykłego SKIF nr 209 a tego mam nadzieję że ktoś przygarnie. Pozdrawiam. Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 25 Października 2021 Autor Share Napisano 25 Października 2021 Witam. Temat zdezaktualizował się. Pozdrawiam. Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi